Et aarhusiansk brand

Aya-s er et dansk Aarhusiansk brand, som blev stiftet i 2023 af Aya Bøgild Steiner.

Jeg har altid gerne ville skabe noget på egen hånd, og jeg har altid gerne ville gå i præcis det tøj jeg ønskede. Stille og roligt begyndte jeg at kigge på hvordan jeg selv kunne få produceret mit tøj, og så blev Aya-s stiftet.

Det startede på mit eget værelse i Aarhus, men i dag har vi haft over +5000 glade kunder og fået et lager på 300 kvadratmeter i Randers.

Jeg er stadig så utroligt taknemmelig for hver eneste ordre jeg får på shoppen, og håber at kunne hjælpe dig med at få opgraderet din garderobe 🤍

Min passion for mode

Lige siden jeg var helt lille, har jeg vidst at jeg ville arbejde indenfor tøjbranchen. Imens jeg driver Aya-s, studerer jeg også til fashion design på Via university college. Siden 2019 har jeg arbejdet indenfor modebranchen. 

Jeg har faktisk altid haft en stor passion for Fashion og har altid været nysgerrig på nutidens mode. Mit ønske med Aya-s er at ramme en masse smukke kvinder, som elsker mode ligeså meget som jeg selv gør.

Inspirationstur i paris

I løbet af 2023 og 2024 var jeg på adskillige inspirationsture rundt i verden for at finde de bedste producenter, mest populære styles og unikke items.

Her er jeg på min første tur, lige da jeg havde besluttet mig for at forfølge mine drømme og gå all-in på min webshop.