Handelsbetingelser

Juridiske firmaoplysninger:

- Aya-S

- CVR: 44375680

- Virksomhedsadresse: Ceresbyen 65, 8000 Aarhus C

- Lageradresse: Langelandsvej 6, 8940 Randers, Danmark

- Info@aya-s.dk

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkluderet moms, skatter og afgifter. Aya-s tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Når du bestiller en vare hos os vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail, denne er en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale. Hvis du ikke modtager en bekræftelse efter dit køb kan dette evt. skyldes fejl i indtastning af mail eller at bekræftelsen er landet i spam filter. Kontakt os venligst via mail kontakt.ayas@gmail.com hvis du har spørgsmål til din ordre. Vi bestræber os altid på at hjælpe dig hurtigst muligt.


Levering i Danmark

Vi sender alle vores ordre med DAO. Levering vil være 1-3 hverdage. Køber du for over kr. 599,- har vi gratis fragt. Køber du for under kr 599- koster det 49 kr for hjemmelevering.

Betaling

Aya-s modtager online betalinger med Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Reservation af beløb

Ved anvendelse af betalingskort, debit såvel som kredit, sker en reservation af det beløb der handles for. Dette beløb er reserveret indtil webshoppen, har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, hæves pengene på kontoen. Reservationstiden afhænger af produktet.

Autorisering på debetkort

Ved debit kort, vil du kunne se at pengene er reserveret på din konto og at dit rådighedsbeløb vil her stå som værende mindre. Annullerer du eller webshoppen efterfølgende din ordre, så kan webshoppen ikke hæve pengene, men reservationen vil fortsat gælde i en periode. Bemærk at kun din bank (eller kortudsteder) vil kunne ophæve reservationen.

Autorisering på kreditkort

Pengene vil først hæves fra din konto og fremgå af dit overblik når webshoppen behandler og hæver betalingen for din ordre

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK)

Aya-s benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Aya-s hurtigst muligt tid efter varens modtagelse. 

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Aya-s dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved reklamation kontaktes virksomheden via mail: Info@aya-s.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt som efterkrav.

Fortrydelsesret

Jævnfør købeloven har du altid 14 dages fortrydelsesret ved dine køb. Det gælder selvfølgelig også hos Aya-s.