Retur/Reklamation

Retur:

Returpakker skal sendes direkte til vores lageradresse, da vi ikke har mulighed for at afhente dem i pakkeshop.

Du har 14 dages returret på alle varer, de 14 dage gælder fra den dag du modtager pakken og den skal indleveres i en pakkeshop inden de 14 dage er gået. Returner blot varen i sin oprindelige stand med alt emballage der medfulgte og send pakken retur med samme forsendelsespose som pakken blev sendt i. Vi bestræber os på at behandle alle returneringer indenfor 10 arbejdsdage efter modtagelse på vores lager. Du vil modtage en mail når ordren er behandlet.

Udfyld denne returseddel og vedlæg i din returpakke, så refunderer vi dine penge eller bytter til en anden vare, når vi har modtaget returpakken. Hvis denne ikke er vedlagt kan vi ikke behandle din returpakke.

Retur information:

Aya-s.dk c/o Shipshark

Langelandsvej 6, 8940 Randers, Danmark

Mail: Info@aya-s.dk(Det er blot vores mail der skal kobles op på returlabelet)

Du kan købe dit label her: https://send.gls.dk/   (Pakken må ikke sendes med DAOHOME da de ender i en pakkeshop, da vi er erhverv og ikke privat)

Du skal selv dække returomkostningerne. Fragten du har betalt for at få din ordre leveret hjem til dig, refunderes selvfølgelig (hvis hele ordren returneres, ellers ikke), det er altså kun returomkostningerne du selv skal dække. Aya-s kan ikke holdes ansvarlig eller kompensere for pakker tabt i returfragten, så husk at beholde din postkvittering.

Returnere du kun noget af din ordre, vil den gratis returfragt ophør hvis ordren kommer under de 599,-. Derfor vil 34kr for fragten blive lagt til når din ordre refunderes.

Du kan returnere en pakke hvis:

1. Varerne fremstår helt nye.
2. Der er IKKE makeup, parfume, sved eller røglugt, eller andre ting der forringer varens værdi.
3. Alle varer skal sendes tilbage i original emballage, med originale nakkemærker og hangtags.
4. Du ikke har overskredet din returfrist på 14 dage

Reklamation:

Har du modtaget en varer som du ønsker at returnere har du 14 dage efter du har modtaget varen. Vi har brug for dit ordre nr., en kort beskrivelse. Mail: Info@aya-s.dk

Der er 2 års reklamationsret jævnfør lovgivningen.